Contact

adres en contactformulier

Routebeschrijving

Het adres: La Croix Misteret, 58110 Dun-sur-Grandry
Vanuit de richting Parijs via Nevers (wegnummer A77): Bij Nevers neemt u afslag 36. Op de rotonde richting Chateau Chinon en Autun, wegnr D978. Het is dan nog ongeveer 45 km rijden – een klein uur.
Na ongeveer 40 kilometer passeert u Tamnay en Bazois; dit is nog steeds de D978. Na iets minder dan 6 km gaat u linksaf – u ziet de wegwijzer naar de camping Manoir de Bezolle/St. Pereuse – wegnummer D11. U volgt deze weg en rijdt door een klein bos. Dan nog 6 bochten en u komt uit bij La Croix Misteret. Maison Charlotte is dan het eerste huis aan uw linkerhand. Het  huis  heeft blauw-groene luiken.

Wij zijn mobiel te bereiken via:

+31 6 27 45 04 51 (Nederlands nummer)

+33 6 70 39 84 79 (Frans nummer)

Of via email

U kunt ook contact opnemen via het onderstaande contactformulier

Over ons

In La Croix Misteret zijn al onze dromen waar geworden, want al toen we verkering hadden wilden we een huis in Frankrijk. Dat we daar nu ook kunnen doen wat we het allerleukst vinden, maakt de droom compleet! Een gedeelte van de zomer organiseren we schildervakanties, en een groot gedeelte van de rest van het jaar is de chambres d’hotes/B&B geopend. We hebben tot 1 december 2014 een groot gedeelte van het jaar in Nederland gewoond omdat we daar allebei nog een gedeelte van ons werk-leven invulden: Henk als docent beeldende vorming, Jessica als coach-trainer in haar eigen praktijk. Nu zijn we ‘echt’ geëmigreerd.
Eten vinden wij belangrijk, hier in Maison Charlotte. Met elkaar om de lange tafel, genieten van een heerlijke maaltijd. Soms binnen in de keuken, en zomers bijna altijd buiten op het terras of onder de oude boom. Koken is voor Jessica een passie. Dus kom vooral ook bij ons eten, als je bij ons overnacht!
Wij vinden het als gastheer en gastvrouw belangrijk dat de gast zich bij ons thuis voelt. De sfeer in Maison Charlotte is informeel. De klant is altijd koning. We hebben in ‘Charlotte’ gerealiseerd wat we zelf belangrijk vinden als we ergens verblijven: gezelligheid, smaak, lekker eten, leuke details, gastvrijheid.

Maison Charlotte Henk en Jessica

Contactformulier

Mocht u vragen hebben, of een bericht willen sturen, vul dan hieronder het contactformulier in. Wij zullen u zo spoedig mogelijk een reactie sturen!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email adres (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht

    @ 2024 - Maison Charlotte