Kamers

met eigen sanitair

Comfortabele kamers

Alle kamers zijn voorzien van een comfortabel bed en een eigen sfeer.

Voor alle kamers geldt een minimaal verblijf van twee nachten.

Hele Etage

Het is mogelijk om de hele etage (Bloemenkamer, Franse kamer, Vogelkamer) te huren, bijvoorbeeld als u met twee kinderen komt. Vanwege de tussendeur tussen de etage en de rest van het huis is uw privacy gewaarborgd.

Prijs

De prijs voor de hele etage met eigen sanitair is €185,00 per nacht. Uiteraard is dit inclusief het uitgebreide ontbijt.

Hele etage Maison Charlotte

Bloemenkamer

De Bloemenkamer is een tweepersoonskamer met eigen sanitair. Het uitzicht is weids: vanuit je bed kijk je zo het dal in en waar je aan de voorkant van het huis de Morvan ziet, kijk je vanuit deze kamer op de Bazois. Het ontbijt wordt standaard aangeboden in de keuken maar het is mogelijk om op de Bloemenkamer te ontbijten. Op de (prive) overloop vind je de minibar en een voorziening om thee of koffie te zetten. Uiteraard is er wifi op alle kamers.

Op dezelfde overloop, naast de kamer, bevinden zich de douche en het toilet. Tegenover de Bloemenkamer liggen de Vogelkamer en de Franse kamer, twee eenpersoonskamers die voor een gezin met twee kinderen uitstekend gecombineerd kunnen worden met de Bloemenkamer. Omdat er een tussendeur is tussen dit gedeelte van het huis en de overige kamers, is volledige privacy gewaarborgd.

Prijs

Deze tweepersoonskamer kost €83,00 per nacht, het uitgebreide ontbijt is uiteraard inbegrepen. Het is ook mogelijk om de hele etage te huren.

Wil je weten of deze kamer beschikbaar is? Stuur ons dan een mail en je krijgt per ommegaande antwoord.

Franse Kamer

Vanwege het authentieke Franse behang hebben we deze eenpersoonskamer de Franse kamer genoemd. De inrichting is in dezelfde sfeer gekozen.

Je kijkt vanuit het raam zo de Morvan in, met voor je de weilanden met de witte charolais-koeien, in de verte de heuvels en, iets naar rechts, op de heuvel Château-Chinon. Als het donker is, zie je de verlichting pinkelen.

Prijs

Deze kamer kost € 62,00 per nacht.

Vogelkamer

Als je op deze kamer slaapt, is het zelfs zonder zon nog zonnig want door het gele vogeltjesbehang is het altijd mooi weer! Vogeltjes alom in deze geel-witte kamer. Het uitzicht biedt een royale kijk op het kenmerkende landschap van de Morvan: de weilanden met de bocages, de witte koeien die overal vredig grazen, de heuvels en in de verte Château-Chinon, de hoofdstad van de Morvan.

Prijs

Deze kamer kost € 62,00 per nacht.

@ 2024 - Maison Charlotte