Eten en drinken

heerlijk eten

Table d’hôtes

Als u bij ons overnacht, kunt u gebruik maken van onze table d’hôtes.
Tussen 12:00 en 14:00 uur kunt u genieten van een lekkere lunch, vanaf 16:30 uur kunt u een keuze maken van de hapjes op de borrelkaart en vanaf 19:00 uur serveren wij het diner (tijd in overleg).

Iets drinken? U kunt de hele dag kiezen uit een uitgebreid assortiment dranken en drankjes: wijn, diverse bieren,  frisdranken, limonades en sappen. En natuurlijk koffie en thee. Slaapt u op de Bloemenkamer, dan heeft u de beschikking over een minibar en de mogelijkheid om thee en koffie te zetten.

Lunch
€ 14,50

Wij serveren u een huisgemaakte soep, een lunch-hoofdgerecht (u kunt kiezen uit verschillende gerechten) en een glas wijn.

Picknickmand*
€ 42,50 voor 2 personen

Wat is er op een warme, zonnige dag leuker dan een picknick? Op een kleedje op een mooi plekje aan het Lac de Pannecière bijvoorbeeld. Of ergens in een weiland met uitzicht op de heuvelige Morvan. Lekker eten en drinken, en dan een dutje in het gras…..
De inhoud van de mand is een verrassing, maar bestaat altijd minimaal 6 gerechtjes, brood en een halve liter wijn naar keuze. Natuurlijk krijgt u van ons een kleed mee en voldoende serviesgoed.
* een dag van tevoren bestellen

Borrelen bij Maison Charlotte

Borrelen

We schenken onze huiswijn maar als u andere wensen heeft, horen we dat graag! Er is een ruim assortiment frisdranken en verschillende soorten bier.

Zin in een hapje? Wij serveren u een heerlijke borrelplank. Bijvoorbeeld: knapperig brood met verschillende dips, charcuterie, kaasplankje, bruschetta met tomaat en kaas.

Vraag naar de borrelkaart voor samenstelling en prijzen.

Diner*
€ 24, 50 (drie gangen)
€ 27,00 (vier gangen)

Komt u bij ons aan na een lange dag onderweg of heeft u geen zin meer om in de auto te stappen om ergens te gaan eten? Dat snappen wij heel goed, en daarom kunt u ook dineren bij Maison Charlotte.
Kiest u voor het menu van vier gangen, dan begint u de maaltijd met een amuse. Daarna een voorgerecht, een hoofdgerecht, kaas of een zoet dessert. Na het eten een kopje thee of koffie.
Wat u gaat eten is een verrassing. Uiteraard kunt u wel aangeven of u vegetarisch wilt eten, een dieetwens heeft of iets ècht niet lekker vindt.
Wilt u liever iets eenvoudiger? Het driegangen-menu heeft een voorgerecht, een hoofdgerecht, een dessert en een kopje thee of koffie na de maaltijd.
Bij de maaltijd is een pichet wijn inbegrepen.

@ 2019 - Maison Charlotte