Arrangementen

schilderen

Schilderarrangementen in Maison Charlotte

Heeft u geen tijd om een hele week te komen schilderen, wilt u uw verblijf in Maison Charlotte iets extra’s geven of wilt u kennismaken met tekenen en schilderen? Dan kiest u voor een schilderarrangement van drie dagen.

Alle materialen zijn aanwezig: ezels, papier en penselen, (acryl)verf. En natuurlijk het landschap van de Morvan, dat iedereen altijd inspiratie biedt. Meestal wordt buiten gewerkt, maar als het weer – of het onderwerp – het niet toelaat werkt u in het sfeervolle atelier.

Tussen de middag geniet u van een heerlijke lunch en ‘s avonds wordt het diner geserveerd, natuurlijk bij voorkeur op het terras.

Schilderarrangement

Wilt u iets bijzonders? Kies dan voor het Schilderarrangement!

Al bijna tien jaar organiseren wij schildervakanties onder de naam Atelier Morvan. De schilderlessen worden verzorgd door Henk van den Berg.

Omdat niet iedereen in een groep wil werken of geen week de tijd heeft om te komen schilderen, hebben we het Schilderarrangement bedacht.

Prijzen

Arrangement voor twee personen (tweepersoonskamer): € 495 ,-

3 x overnachting met ontbijt
2 x lunch
3 x diner (drie gangen, een glas wijn, koffie/thee)
2 dagdelen schilderles (inclusief schildermaterialen)

Arrangement voor één persoon (eenpersoonskamer): € 315, –

Dit arrangement houdt in:

3 x overnachting met ontbijt
2 x lunch
3 x diner (drie gangen, een glas wijn, koffie/thee)
2 dagdelen schilderles (inclusief schildermaterialen)

Wilt u een arrangement op maat, bijvoorbeeld komen schilderen met uw eigen samengestelde groep? In overleg is bijna alles mogelijk!

Wilt u het Schilderarrangement op een andere manier vormgeven (bijvoorbeeld een hele dag les) of een extra nacht bijboeken, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

@ 2019 - Maison Charlotte