Arrangementen

Schilderen / Frans leren

Schilderarrangementen in Maison Charlotte

Heeft u geen tijd om een hele week te komen schilderen, wilt u uw verblijf in Maison Charlotte iets extra’s geven of wilt u kennismaken met tekenen en schilderen? Dan kiest u voor een schilderarrangement van drie dagen.

Alle materialen zijn aanwezig: ezels, papier en penselen, (acryl)verf. En natuurlijk het landschap van de Morvan, dat iedereen altijd inspiratie biedt. Meestal wordt buiten gewerkt, maar als het weer – of het onderwerp – het niet toelaat werkt u in het sfeervolle atelier.

Tussen de middag geniet u van een heerlijke lunch en ‘s avonds wordt het diner geserveerd, natuurlijk bij voorkeur op het terras.

Schilderarrangement

Wilt u iets bijzonders? Kies dan voor het Schilderarrangement!

Al bijna tien jaar organiseren wij schildervakanties onder de naam Atelier Morvan. De schilderlessen worden verzorgd door Henk van den Berg.

Omdat niet iedereen in een groep wil werken of geen week de tijd heeft om te komen schilderen, hebben we het Schilderarrangement bedacht.

Prijzen

Arrangement voor twee personen (tweepersoonskamer): € 475 ,-

3 x overnachting met ontbijt
2 x lunch
3 x diner (drie gangen, een glas wijn, koffie/thee)
2 dagdelen schilderles (inclusief schildermaterialen)

Arrangement voor één persoon (eenpersoonskamer): € 295, –

Dit arrangement houdt in:

3 x overnachting met ontbijt
2 x lunch
3 x diner (drie gangen, een glas wijn, koffie/thee)
2 dagdelen schilderles (inclusief schildermaterialen)

Wilt u een arrangement op maat, bijvoorbeeld komen schilderen met uw eigen samengestelde groep? In overleg is bijna alles mogelijk!

Wilt u het Schilderarrangement op een andere manier vormgeven (bijvoorbeeld een hele dag les) of een extra nacht bijboeken, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vakantie in de Morvan

Franse Taalreis

Wegens succes geprolongeerd: de Franse Taalreis in samenwerking met Domique Cap.

Dominique is een native speaker en werkt als docent zowel met particulieren als voor zakelijke opdrachtgevers.

De Taalreis is een mooie combinatie tussen inspanning en ontspanning: ’s ochtends krijg je les in groepsverband en ’s middags organiseert Dominique  in een ontspannen sfeer diverse activiteiten om het geleerde in praktijk te brengen. Je kunt hierbij denken aan museumbezoek, boodschappen doen op een markt, een gesprek met iemand uit de buurt. De voertaal tijdens deze week is natuurlijk….Frans.

Voor iedereen die zich in korte tijd de Franse taal eigen wil maken, is dit de kans!

Prijs € 775

6 dagen Frans spreken op basis van uitdagende opdrachten. De groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen.

Inclusief 7 overnachtingen in een comfortabele éénpersoons-kamer op basis van volpension, fris/wijn bij de maaltijd, koffie en thee.

@ 2018 - Maison Charlotte